Freight Station

Ons Freight Station functioneert als een spin in het spreekwoordelijke logistieke web. Hier komen alle goederen samen en uiteindelijk gaat alles ook weer weg. Meestal dezelfde dag nog. Dat is dus hard werken en opletten geblazen, want een foutje is zo gemaakt.

Hard werken prima, maar fouten daar kan Julien slecht tegen.

Hij doet daarom de eerste controle van de geloste goederen. Een secuur werkje, want je weet nooit hoe een importcontainer geladen is. Dat zie je pas als je de deuren opent.

Na het lossen worden alle goederen op een centrale plek in de loods gezet. Dan begint het sorteren en het verzendgereed maken voor aflevering. Ook al zo’n precieze klus. Gelukkig is Sander er om het overzicht te houden. Wat er voor een ieder uitziet als complete chaos, is voor Sander een overzichtelijke wirwar. Hij houdt het grote plaatje in de gaten en stuurt aan en bij waar nodig.

Voor de uitgaande containers is daar Dennis, 1 van de beste deurrijders van Rotterdam. Het laden van een exportcontainer is een vak apart. Hoe krijg je de juiste goederen op een zeewaardige manier in een container? Dat is multitasken op topniveau. Ondanks dat het voor Dennis dagelijkse kost is, blijft het kicken om een container strak en foutloos te laden.

Voor alle zendingen van en naar de UK hebben we nog een warehouse in de Europoort, naast de ferryterminal. Hier zorgen Mike en zijn mannen ervoor dat alle goederen linea recta van en naar de ferry komen en verdeeld worden voor verdere distributie.

We zijn gecertificeerd voor

  • Lid van NDL/HIDC