Road Cargo

Waar en wanneer u wilt! Het credo van de afdeling Road Cargo laat weinig ruimte voor ruis op de lijn. Ed is dan ook een expert als het gaat om het regelen van groepage zendingen in de Benelux. Maar ook andere bestemmingen in Europa worden binnen no time door Ed en zijn collega’s geregeld.

Met Full Truck Loads, Medium Trucks en Express Wagens hebben we altijd een passende oplossing om uw zending van laadadres naar losadres te krijgen. Tegen de meest gunstige tarieven en voorwaarden welteverstaan. De jarenlange ervaring binnen deze tak van (trans)port heeft er niet voor gezorgd dat we routinematig te werk gaan. Integendeel. 

Juist door altijd nieuwsgierig te blijven en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, maken we van ‘goed’ nóg beter!Ons netwerk van vervoerders geeft ons, en u dus ook, veel opties. Daarnaast kunnen we in samenwerking met onze andere HM Group afdelingen en partners nog veel meer voor u betekenen. Scheepsleveringen bijvoorbeeld! In plaats van Scheepsleveringen , Stevedoring , Special Transport, Container Transport , groupage en warehousing.

Ed pakt uw zending met veel plezier voor u op en regelt het perfect. Douaneformaliteiten? Ook daar heeft u geen omkijken naar! En wat vooral prettig is, is dat we u volledig op de hoogte houden van de status van uw transport. Zo dragen we graag ons bescheiden steentje bij aan uw succes!

Voor vragen of informatie over alle mogelijkheden kun je contact opnemen met Ed Droppert.

We zijn gecertificeerd voor

  • Lid van TLN
  • Lid van NDL/HIDC
  • Gecertificeerd door Ecostars