Road Cargo

Bij Road Cargo hebben we diverse typen chauffeurs rondrijden. Aan Carlo en Henk, onze planners, om daar zoveel mogelijk voordeel uit te halen. Daar hebben ze lol in; een win-winsituatie creëren. De truckers laten doen waar ze goed in zijn en waar ze blij van worden. Daarmee houden we onze jongens tevreden en – minstens zo belangrijk – de klant merkt dit ook. Want wie wil er nou geen blije en gedreven vakman voor de deur?

Ieder zijn passie en ieder zijn specialisme.

Zo hebben we Sander. Sander kent de omgeving van Rotterdam op zijn duimpje. Hij lost alles wat hij vanmorgen in Rotterdam geladen heeft, dezelfde dag nog binnen een straal van 100 kilometer. Klanten vragen ook speciaal naar hem. Sander schat de situatie altijd juist in en helpt waar nodig. Zo is niet alleen deze klant geholpen, Sander kan ook weer sneller door naar zijn volgende adres. Dus ook de volgende klant heeft daar weer baat bij.

En dan Rick. Rick rijdt elke dag voor een vaste klant. Waarheen dat is, weet hij niet van te voren. Soms blijft hij een nachtje weg, meestal is hij ’s avonds thuis. Het persoonlijke contact met de klant vindt hij één van de mooiste dingen van zijn werk.

Otto wil Rotterdam uit, het liefst Europe of de UK in. Het liefst laden en lossen door elkaar. Niet eerst leegrijden, maar onderweg weer een vrachtje meepikken. Volle en vele kilometers, anders niet.

Over de UK gesproken; ook daar hebben we onze eigen specialisten rijden. Vanuit ons kantoor in Glasgow stuurt Fraser onze jongens de hele week met volle trailers van en naar het vaste land.

We zijn gecertificeerd voor

  • Lid van TLN
  • Lid van NDL/HIDC
  • Gecertificeerd door Ecostars